е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
 е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий: Прогноза за всяка зодия

 е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за фенове астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

И Меркурий, и Юпитер не са известни с тактичността си. Точно противоположното – постоянно бърборят каквото им пристигна на мозъка. Да, за шефа на Стрелеца – Юпитер, това може и да са мъдрости и метафизичен правила, a за Меркурий – бързи препратки и прозрения, интелигентни забележки и закачки, само че те в никакъв случай НЕ са съобразени с това, по какъв начин ще накарат другия да се почувства или по какъв начин ще накърнят нечий обществен облик. Истината е, че те не търсят засегнатост, засягане или неучтивост, просто стандартите им за откровеност са високи, в смисъл – далечни и безкрайни. Самите те често одобряват сходни забележки без засегнатост и наранени усеща. На фона на неговите оптимизъм, необятни възгледи и благотворителност за Стрелеца това са дреболии.

И все пак Стрелец е огнен знак и за Меркурий това е другарска буря, а шефът Юпитер в този момент е на престол в същия знак. Или ако и ние като Стрелеца си спестим обидата от прямотата, ще се радваме на доста благоприятни условия и връзки, въпреки и пристигнали от предишното, малко комплицирани и неразбрани. Затова след края на интервала ще прозрем значими метафизичен истини и базови правила в общуването, които са били неразбираеми до момента.

В своя назадничав ход Меркурий ще се върне до Скорпион и тогава ще ни завладеят по-дълбоки мисли и усеща, ще търсим скрития смисъл на нещата и сякаш тогава най-сериозно ще разберем за какво дадени тематики се връщат в живота ни.

Голямата заплаха през този назадничав Меркурий е да не обещаем неща, които след това няма да можем да осъществим, заради огромния си оптимизъм, откритост и неразбираема оценка на обстановката и опциите ни! Тези импулси ще бъдат провокирани и от аспектите на Меркурий по време на неговата назадничавост – съвпадите му на 27 и 29 ноември и на 21 декември с Юпитер. Квадратът му с Марс предния ден – 26 ноември, може да провокира експанзивни разногласия, скарвания, пламенни противодействия, за които след това ще съжаляваме. По-добре да проявим разсъдък и да спрем в точния момент!

Датите на ретроградния Меркурий

Меркурий е назадничав в Стрелец и Скорпион от 13°29′ Стрелец на 17 ноември до 6 декември 27°16′ Скорпион. Ретроградната му сянка е от 29 октомври до 24 декември. Стационарните му дни са 17 ноември и 6 декември.

Кои знаци ще почувстват ретроградния Меркурий в Стрелец и Скорпион най-силно

Най-голямо въздействие ще усетят Стрелец и Скорпион, несъмнено, особено ако имат ъгли (Асцендент, Десцендент, Медиум Цели или Имум Цели) в Стрелец 13˚ или Скорпион 27˚ +/- 5˚. Най-предизвикателни и трагични ще са още веднъж за Стрелец, Скорпион, Дева, Риби и Близнаци, поради аспектите с техните шефове.

Най-продуктивен и благоприятен интервалът ще бъде за Лъв и Овен с прозренията и обратите, които ще провокира.

Прогнози за обособените зодии в интервала на назадничав Меркурий - 17 ноември- 6 декември 2018

Всички ретроградия на Меркурий носят комплицирани връзки, забавяния, спънки и злополуки, както и връщане към неразрешени проблеми от предишното, които сме отминали и не чакаме да ни връхлетят още веднъж. Добре е да ревизираме и прегледаме още веднъж тематики и области от живота си, за които знаем, че това е належащо, да преподредим нещата там.

А ето и акцентите за ретроградния Меркурий в Стрелец и Скорпион тази година (четете както прогнозата за слънчевия си знак, по този начин и за асцендента си):
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР